DUAYEN GAZETECİ EMİN ÇAPA, ACIBADEM BİLİM OKULU'NDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Türk medyasının başarılı ismi Emin Çapa Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi tarafından düzenlenen konferansa katıldı. Konferans salonuna alkışlar içerisinde gelen Çapa öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

ETİKETLER : CNN TÜRK , ekonomi müdürü , emin çapa , konferans , plaket

Acıbadem Doğa’lı öğrenciler, ekonomiyi sevdiren usta gazeteci Çapa’ya kendisini ağırlamak için nasıl hazırlandığını gösteren video görüntüleri ile sürpriz yaptılar. Konferansta, habercilikte fark yaratan, ekonomiyi kolay anlaşılır bir üslup ile yorumlayan, tecrübelerini paylaşan CNN TÜRK Ekonomi Müdürü Emin Çapa’nın öğrencilere yaptığı sunum sık sık renkli anlara sahne oldu...

Emin Çapa, “Konferans sırasında gözleri akıl ve bilim sevgisi ile dolu öğrencilerle bir araya gelmek çok mutluluk vericiydi” dedi. Çapa, konferans sonrası etrafını çevreleyen öğrencilerle bol bol resim çektirdi. Değerli Gazeteci Emin Çapa’ya Meclis Başkanı Batuhan Kuş, Medya ve İletişim Başkanı Deniz Öktem ve Medya Ve İletişim komisyon üyesi Oğuz Kotay teşekkür ederek, plaketini takdim ettiler.