DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ SATRANÇ TURNUVASI KAYSERİ'DE YAPILDI

150 sporcunun katılımıyla 7-8 Haziran da Kayseri Dünya Çevre Günü satranç turnuvasına ev sahipliği yaptık.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , çevre bilinci , çevre günü , satranç turnuvası , kayseri doğa koleji

5 Haziran Dünya Çevre Günü olması nedeniyle Kayseri Doğa Okulu olarak, Doğa öğrencilerinin çevreye verdiği önemi ve satranç eğitimine verdiği değeri vurgulamak istedik. Bu nedenle 150 sporcunun katılımıyla 7-8 Haziran'da Kayseri Dünya Çevre Günü satranç turnuvasına ev sahipliği yaptık. Satranç turnuvası Kayseri Doğa Okulu İlkokul Müdürümüz Firuzan Karaalp' in Doğa Konseptli Eğitim Modeli'ni anlatan açılış kunuşmasıyla başladı.

7-16 yaş grubunda düzenlenen turnuva büyük ilgi gördü. Katılımcıların memnuniyeti ile sonlanan turnuvada satranç sporcuları ödül töreniyle kupa ve madalyalarını aldılar.