DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NDE TEKERLEKLİ SANDALYELER BASKETBOL TAKIMI SAHADA

ETİKETLER : dünya engelliler günü , tekerlekli sandalye basketbol takımı , gösteri maçı , sosyal sorumluluk

Doğa Okulu İlkokul öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında organize ettiği Tekerlekli Sandalyeler Basketbol Takımı Gösteri Maçı’nda engel tanımayan sporcular ‘Engelleri Aşmanın’ gücünü minik öğrencilerle paylaştılar. Öğrenciler engelli sporcuları daha yakından görerek onların zorlukları nasıl aştıklarını gördüler ve maçtan sonra onlarla vakit geçirerek onların duygularını daha yakından hissetme fırsatı buldular. Maçın bilet gelirlerini Büyükçekmece Dostluk Spor Kulübü Tekerlekli Sandalyeler Basketbol Takımı’na bağışlayan öğrencilerin gözlerindeki ışık görülmeye değerdi.