DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE HAYDİ SEN DE 1 ÇÖZÜM BUL PROJESİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Özlüce Oxford Doğa Okulu öğrencilerinin oluşturdukları dikkat çekici sosyal sorumluluk projesi ile büyük beğeni topladı!

ETİKETLER : dünya kadınlar günü , özlüce doğa koleji , kadına şiddet , haydi sen de 1 çözüm bul , sosyal sorumluluk

Bursa Korupark Alışveriş ve Yaşam Merkez'inde, tanıtımı yapılan projenin amacı; kadınlara yönelik istismarları göz ardı ederek kutlamak değil, yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekerek çözüm bulmaktı. Öğrenciler geri dönüşüm kutularından dev bir çözüm kutusu oluşturarak, Bursa’nın dört bir yanından AVM’ye akın eden misafirlere “HAYDİ SEN DE 1 ÇÖZÜM BUL“ sloganı ile seslendi.

Hazırladıkları çözüm kutusunu halkın çözümleri ile dolduran öğrenciler fikirleri hayata geçirmek için harekete geçireceklerini dile getirdiler. Öğrencilerimiz www.sendebircozumbul.com web sitesini de yakında yayına alacaklar. Türkiye’ nin dört bir yanından sosyal medya üzerinden de çözüm arayabilecekleri de ekleyen öğrenciler bu projenin büyük kurumların desteği ile geliştirileceğini söylediler. Projeye öncülük eden BURSA KORUPARK Ailesi’ne teşekkür ettiler.