DÜZCE DOĞA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN “EĞİTİMDE UMUT IŞIĞI” PROJESİ

Düzce Doğa Ortaokul Öğrencileri ile Düzce Kızılay şubesi ‘’Eğitimde Umut Işığı’’ projesi kapsamında Adıyaman Çatbahçe İlköğretim Okulu’na yardım kampanyası düzenledi.

ETİKETLER : düzce doğa , eğitimde umut ışığı , proje , sosyal sorumluluk , çatbahçe ilköğretim okulu , adıyaman , sincik , çatbahçe , yardım , ece erdem

Öğrencilerimiz “Eğitimde Umut Işığı’’ projesi ile geleceğe umut ışığı olmanın mutluluğunu ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha yaşadılar. Fen Bilimleri Öğretmeni Ece Erdem’in desteğiyle ortaokul öğrencileri ve öğrenci meclisi, Adıyaman’ın Sincik İlçesi Çatbahçe Köyü'nde bulunan Çatbahçe İlköğretim Okulu’na kırtasiye malzemeleri, eğitim materyalleri ve kitap-defter yardımı yaptılar. Toplanan malzemeler Düzce Kızılay şubesi aracılığıyla Adıyaman’a gönderildi.

Kızılay ile Düzce Doğa'nın ortaklaşa yürüttüğü bu proje süreklilik arz edecek olup, farklı illerde ihtiyacı olan okullara da yardım kampanyaları düzenlenmeye devam edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.