d’MUN GENÇLİK ZİRVESİ İÇİN BUDAPEŞTE’DEYİZ!

Doğa Okulu Lise İngilizce bölümünün 7 yıldır düzenlediği MUN konferanslarının 10.'su d’MUN YOUTH SUMMIT, BUDAPEST - d’MUN Gençlik Zirvesi için başvurular başladı!

ETİKETLER : d'MUN , gençlik zirvesi , pearson assured , budapeşte , konferans , ingilizce

Doğa Koleji Lise kademesi İngilizce Bölümü'nün en önemli projelerinden birisi olan d’MUN Konferansları, her yıl 3 farklı şehirde başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Her yıl kampüslerde gerçekleştirilen hazırlık programları ve d’MUN Konferansları katılımları ile Doğa Okulu öğrencileri, ulusal ve uluslararası güncel gündem ve sorunları takip eden, empati yetenekleri ve eleştirel düşünme becerileri yüksek bireyler olarak yetişmeye devam ediyor.

7 yıl önce Doğa Okulu İngilizce Bölümü ile başlayan d’MUN Konferansları, günümüzde, yabancı komite başkanları tarafından yönetilen, akademik başarıları uluslararası platformda PEARSON ASSURED sertifikası ile kanıtlanan konferanslar, Doğa Okulu lise ve ortaokul kademelerinde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Doğa Okulu Lise İngilizce Bölümü, 16-21 Mayıs tarihleri arasında büyük bir gururla gerçekleştireceği 10. Konferansı için Budapeşte’de olacak. İletişim becerileri güçlü, küresel bilgi ve farkındalıkları yüksek tüm Doğa Okulu öğrencilerimiz 10. d’MUN Gençlik Zirvesi-Budapeşte konferansımıza davetlidir.