d’PALs KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ!

Öğrencilerimiz d'PALs organizasyonu sayesinde İngilizce dil becerisini geliştirmenin yanı sıra, sosyal duyarlılık ve empati yeteneklerini de geliştiriyor.

ETİKETLER : d'PALs , konferans , organizasyon , İngilizce , İnsan Hakları , Kültürlerarası Öğrenme , Aktif Vatandaşlık , Demokrasi , lise

Doğa Okulu Lise İngilizce bölümü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen d’PALs organizasyonu; 18 Nisan’da Halkalı 2 Doğa Kampüsü'nde Avrupa Yakası kampüslerinin, 9 Mayıs’ta ise Ataşehir Doğa Kampüsü'nde Anadolu Yakası kampüslerinin katılımı ile gerçekleşti.

Öğrencilerimiz katıldıkları oturumlarda; İnsan Hakları, Kültürlerarası Öğrenme, Aktif Vatandaşlık, Demokrasi gibi konu başlıklarını farklı etkinlikler ile deneyimleme şansı buldu. Aynı zamanda takım ruhunu da destekleyen bu aktiviteler ardından öğrencilerimiz bir sonraki konferansta eğitmen olma şansını yakalarken sadece İngilizce dil becerisini geliştirmiyor aynı zamanda sosyal duyarlılığını ve empati yeteneğini de geliştiriyor.

Akran öğrenmenin temel alındığı bu etkinlikte eğitmen olarak görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.