d’TEENS TALK İNGİLİZCE MÜNAZARA TURNUVASI'NIN İLKİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ!

Doğa Okulları Lise İngilizce bölümünün düzenlediği “1. d’Teens Talk İngilizce Münazara Turnuvası” 24-27 Kasım tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşti.

ETİKETLER : d'teen talks , ingilizce , proje , ingilizce münazara , ingilizce etkinlikleri , lisede ingilizce eğitimi

Toplam 28 takım ile gerçekleştirdiğimiz turnuvanın finalinde Ankara Çukurambar Kampüsü'nden “Text Pistols” ve Ataşehir 3 Kampüsü'nden “Hephaestus” karşı karşıya geldi. Bizlere müthiş bir final heyecanı yaşatan öğrencilerimizi kutluyoruz. Final maçını Ankara Çukurambar Kampüsü “Text Pistols” kazandı. Yine En İyi Konuşmacı ödülünü de Çukurambar Kampüsü öğrencilerinden Beste Başgut kazandı.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor bir sonraki turnuvayı heyecanla bekliyoruz.