e-TWINNING VE AB PROJE YAZMA EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Doğa Okulları AB Projeler Koordinatörlüğü ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 16 Ocak Cumartesi günü e-Twinning Elçisi Elif Fergane’nin eğitmenliğinde Doğa Okulları öğretmenlerinin katılımıyla e-Twinning bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

ETİKETLER : eTwinning , ab projeleri , proje yazma eğitimi , sertifika

Aynı işbirliği içerisinde Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Doğa Okulları bünyesindeki farklı branşlardan 33 öğretmeninin katılımıyla 20-21 Ocak 2016 tarihlerinde ‘AB Proje Geliştirme ve Yazma Eğitimi’ düzenlendi. Doğa Okulları AB Projeler Koordinatörlüğü’nden Zuhal Yılmaz Doğan ve Sedef Altaş’ın küçük gruplarla atölye çalışmaları ile yürütmüş oldukları eğitim Üsküdar Haydarpaşa Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti.

Her iki eğitim sonunda da değerli öğretmenlerimiz sanal ortamda e-Twinning projeleri geliştirme ve AB Erasmus+ Programı kapsamında okul ortaklığı projeleri hazırlama ve başvurma konusunda bilgilendirildi.

Bu eğitimler sayesinde uluslararası proje geliştirme ortamına ilk adımlarını atan katılımcı öğretmenlerimizin sertifikaları Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İshak Aslan tarafından verildi.