ECO-FRIENDLY LEARNING PROJECT

2024 Haziran ayına kadar devam edecek olan eTwinning Eco- Friendly Learning projemiz devam ediyor.

Avrupa ülkelerinden pek çok okulun katılımıyla başlatılan ve 2024 Haziran ayına kadar devam edecek olan eTwinning Eco- Friendly Learning projemiz, Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü yöneticilerinden Berna Gülcan danışmanlığında ortaokul öğrencileriyle sürdürülmektedir.

Sürekli değişen dünyada öğrencilerimize daha iyi bir çevre bırakmak için çabalamak kadar onlara bunu nasıl sürdürebileceklerini de öğretmek bizim görevimizdir. Bu nedenle bu proje, öğrencileri çevreyi korumanın önemi konusunda eğitmeyi ve onları bu konuda olumlu adımlar atmaya teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Projemizde öğrencilerimiz, 21. yüzyılın gerekliliği olan dijital becerileri kullanarak öğrenmeyi çeşitlendirmekte, Avrupa ülkelerinden yabancı ortaklarıyla yaptıkları online toplantılarla dil becerilerini, özgüvenlerini, iş birliği içinde çalışma becerilerini geliştirirken, internet ve web 2.0 araçlarını etkin bir şekilde kullanmaktadırlar.