ECOFEST’16 BAŞLIYOR!

Birbirinden renkli aktiviteleriyle 7. Doğa Okulları Ekoloji Karnavalı 30 Mayıs - 3 Haziran 2016 tarihleri arasında Beykoz Kampüsü'nde!

ETİKETLER : ecofest , çadır kampı , ekoloji şenliği , beykoz doğa

Gelenekselleşen ve yazın habercisi olan geleneksel Doğa Okulları Ekoloji Karnavalı'nda bir araya geliyoruz. Arkadaşlık ve dostluğun eksik olmadığı, şenliklerle dolu geçen, Beykoz kampüsünde doğanın tadını doyasıya çıkardığımız karnavalımızda; Doğa Yürüyüşü, Sağlıklı Beslenme Atölyeleri, Doğa ve Bilim Atölyeleri, Barbekü Partisi, Sahne Programları (Dans, Müzik ve Eğlence Gösterileri), Ecolympics Oyunları, Çöp Toplama Yarışı, Doğanın Mikrobiyoljisi, Böcek Toplama Yarışları, Arkeoloji gibi 20 farklı atölye çalışmaları ile doğanın içerisinde eğlenceli ve keyifli muhteşem bir gün geçireceğiz.

Yer: Doğa Okulları Beykoz Kampüsü / Ulaşım için tıklayınız...
Tarih: 30 Mayıs-3 Haziran 2016
Saat: 11:00-15:00