EGE BÖLGESİ KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji Geleneksel Kariyer Günleri Ege Bölgesi kampüslerimizin 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla 10 Mart Salı günü İzmir Mavişehir-3 kampüsünde gerçekleşti.

ETİKETLER : tyt , ayt , lise eğitimi , üniversite tanıtımları , doğa koleji kariyer günleri , doğa anadolu lisesi rehberlik , lise rehberlik , lisede kariyer , asil özbay

Doğa Kolejinin geleneksel Kariyer Günleri Ege bölgesi ile başladı. Ege Bölge Koordinatörümüz Aziz Kıvanç Barlas’ın açılış konuşmasının ardından, Sayın Asil Özbay’ın deneyimlerini aktarmasıyla başlayan etkinliğimize İzmir Mavişehir-3, Mavişehir-1, Denizli, Manisa, Muğla Bodrum, Nazilli, Salihli, Aydın, İzmir Torbalı olmak üzere 9 kampüsten 310 öğrenci katıldı.

Seminer kapsamında 10 üniversite ve İşkur stant açarak öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimiz kariyer odalarında Tıp, Diş Hekimliği, Beslenme ve Diyeteteik, Mekatronik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Mimarlık, İç mimarlık ve Çevre Tasarımı, Hukuk, Psikoloji, Ekonomi-İşletme, Uluslarararası İlişkiler, Lojistik Yönetimi, Gastronomi, Sinema Televizyon bölümlerini çeşitli üniversitelerden gelen 17 akademisyenden dinleyerek, hedeflerini ve kariyer planlamalarını somutlaştırdı, tercihlerine yön vermek adına bir adım daha attı.

Öğrencilerimizin gelecek planlamalarında etkili olan bu organizasyonda destek olan herkese, tüm üniversite ve kurumlara, bilgi ve deneyimlerini paylaşan tüm akademisyenlere çok teşekkür ederiz.