EĞİTİM ve BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRÜMÜZ HAKAN İNANIR, IDC's BULUT ve VERİ MERKEZİ KONFERANSINDA!

Doğa Koleji Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, 13 Mart'ta gerçekleşecek olan Bulut ve Veri Merkezi Konferansı'nda konuşmacı olarak yer alarak eğitim ve bilişim sektörlerini değerlendirecek.

ETİKETLER : hakan inanır , bulut ve veri konferansı , bilişim teknolojileri , veri merkezi , e-doğa , eğitim teknolojileri , dogatech

"Yeni nesil veri merkezlerinde çoklu bulut mimarisi"nin bir dizi konferansla değerlendirileceği IDC Bulut ve Veri Merkezi Konferans Serisi 2018, 13 Mart 2018 Salı günü İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor. Finans, telekom, sağlık, kamu, enerji gibi farklı sektörlerde hizmet veren kurumlar vei güvenliği ve depolanması için farklı teknolojilere yönelirken eğitim sektöründe bu dönüşümün öncüsü Doğa Koleji oldu.

Bulut teknolojisi kurumlara her aşamada esneklik, hız, güvenlik ve süreklilik sağlıyorlar. IDC, dünya çapında bir organizasyon olup veri merkezleri ve bulut teknolojileri başta olmak üzere tüm sektörlere yön veren kurum ve kuruluşları buluşturarak deneyimlerin paylaşıldığı bir platform oluşturuyor. Doğa Koleji, IDC Bulut ve Veri Merkezi Konferansı'nda yer alan tek eğitim kurumu olacak.

Teknolojide Türkiye'nin Lider Eğitim Kurumu

Türkiye’nin en büyük özel K12 eğitim kurumu olarak hem de e-Doğa başta olmak üzere eğitim teknolojilerinde bulut mimariyi benimsiyor ve bu teknolojiyi  insan kaynakları yönetiminden e-Doğa'ya kadar tüm platformlarda başarıyla kullanıyor. Doğa Kolejinde veri ve bilgi güvenliğinde donanımı sanallaştırıldı ve dünya çapında güvenlik ve işletme sertifikalarına sahip veri merkezlerine taşındı. Böylece hem öğrenci hem öğretmenler bilgiye daha hızlı erişiyor ve bilgiler daha güvenli depolanıyor.

Doğa Koleji Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, 13 Mart'ta gerçekleşecek olan Bulut ve Veri Merkezi Konferansı'nda konuşmacı olarak yer alarak eğitim ve bilişim  sektörlerini değerlendirecek. Konferansı değerlendiren Hakan İnanır, "e-Doğa’da günlük 50 binin üzerinde farklı kullanıcıya hizmet veren, bulut mimarisi sayesinde çok daha fazlasına yetecek derecede genişleyebilen ve kesintisiz bir yapıya kavuştuk. Artık öğretmenlerimiz veli ve öğrencilere o günkü ders konuları ve sınav performanslarına göre kişiselleştirilmiş ödev ve alıştırmaları anında iletebiliyorlar. Öğrencilerimiz herhangi bir yerden mobil cihazları ya da bilgisayarlarıyla bulut sistemine erişip gerekli çalışmalarını tamamlayabiliyorlar." diyerek bulut teknolojisinin eğitim sektöründe de başarıyla kullanılabileceğini belirtti.