EĞİTİMDE FARK YARATANLAR 5. YENİ NESİL EĞİTİM KONFERANSI’NDA BULUŞUYOR!

Eğitimde Değişim Hareketi, Doğa Okulu ve Vitamin Eğitim’in Türk eğitim sistemine kazandırdığı lider bir projedir. Yeni Nesil Eğitim anlayışlarına ve uygulamalarına destek veren, özgün, yenilikçi ve fark yaratan her türlü projenin sergilenmesine olanak sağlayan, ayrıcalıklı bir eğitim platformudur.

ETİKETLER : Eğitimde Değişim Hareketi , Yeni Nesil Eğitim Konferansı , Acıbadem Doğa Koleji , Doğa Okulu eğitim projeleri

Bu platformda öğretmenler ve eğitim uzmanları, kalıplara ve geleneksel eğitim ortamlarına bağlı kalmadan, hayallerini sınırlandırmadan hazırladıkları projeleri paylaşabilme ve kendilerini ifade edebilme şansı yakalarlar. Konferans, proje sunumlarının yanı sıra alanında uzman eğitimcilerin düzenlediği atölye çalışmalarıyla da modern eğitime katkı sağlamayı hedeflemektedir.

KONFERANSIN AÇILIŞINI İSMAİL HAKKI POLAT YAPIYOR

4 Nisan 2015 Cumartesi günü yüzlerce eğitimcinin katılımıyla Doğa Okulu Acıbadem Bilim Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan 5. Yeni Nesil Eğitim Konferansı’nda açılış konuşmasını Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü Öğretim Görevlisi İsmail Hakkı Polat yapıyor. “Zamansız ve Mekansız Eğitim Modeline Doğru” başlıklı konuşmasında Polat, eğitim – teknoloji ilişkisini ve teknolojinin eğitime yansımalarını irdeleyecek.

ALANINDA UZMAN EĞİTİMCİLERDEN ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Eğitimde Değişim Hareketi’nin organize ettiği 5. Yeni Nesil Eğitim Konferansı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da alanında uzman eğitimciler tarafından 21. yüzyıl eğitim anlayışlarını yansıtan ve günümüzde eğitimcilerin sıklıkla karşı karşıya kalabildiği pek çok soruna ışık tutan çalıştaylar düzenlenecek.

EĞİTİM TEKNOLOJİLERİNİN DEĞİŞEN RENKLERİ / IŞIL BOY - Eğitim Teknolojileri Uzmanı

21.YÜZYIL YAKLAŞIMLARI VE TEKNOLOJİNİN EĞİTİME ENTEGRASYONU / LEVENT SAĞIROĞLU - Intel adına LearnERA  Kurucu Müdür

ÇOCUKLARIN HAYAL GÜCÜNÜ YANSITMANIN KOLAY YOLU / SERA YÖNDEM - LEGO Education Akademi Eğitmeni

ÖĞRETMENLER İÇİN LİDERLİK BECERİLERİ / BELGİN ÖĞREK - Eğitimci

EĞLENİRKEN ÖĞREN, ÖĞRENİRKEN EĞLEN? / Dr. BÜLENT SEZGİN - Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi

LEAVING THE DARK LAND OF MANAGEMANIA   / DEVRİM ÖZDEMİR – Eğitmen - Cambridge University Press

ÖĞRENCİLERLE İLETİŞİMDE KOÇLUK YAKLAŞIMI / BERİL ATAKUL- Kurumsal ve Bireysel Koç, Master NLP Uzmanı, Eğitmen V- TerapistA;   ZEYNEP AKÇA  - Uzman Klinik Psikolog - TerapistA

GELECEK NESIL ÖĞRETMENLER: 21. YÜZYIL BECERILERI VE İŞ PASAPORTU / CAN MİNDEK - Regional Development Manager /  Pearson Qualifications International

TIMSS VE PISA: 2015 UYGULAMALARINA HAZIR MIYIZ? / Yrd. Doç. Dr. EREN CEYLAN - Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi

İzleyici Başvurularının Sona Ermesi : 1 Nisan 2015

İzleyici başvurusu yapmak için tıklayınız.

EĞİTİMDE FARK YARATANLAR 5. YENİ NESİL EĞİTİM KONFERANSI’NDA BULUŞUYOR!