EĞİTİMİN LİDERİ DOĞA OKULLARI YİNE BİRİNCİ!

CNR EXPO’nun düzenlediği Ulusal Kısa Film Yarışması’nda iki yüz bin yarışmacı arasından Topkapı Doğa Okulu 8. sınıf öğrencisi Atakan Akın birinci oldu.

ETİKETLER : Hadi Anlat Bakalım , Atakan Akın , Topkapı Doğa Koleji , CNR EXPO , Topkapı Doğa Koleji , Doğa Okulu başarıları

CNR EXPO’nun www.buhangikitap.com internet sitesi üzerinden düzenlediği  “Hadi Anlat Bakalım” adlı kısa film yarışması sonuçlandı. Türkçe dersinde yüz  temel eser içerisinden seçilen bir kitabın anlatılması amaçlanan yarışmada Topkapı Doğa Koleji 8-B sınıfı öğrencilerinden Atakan Akın’ın Türkçe öğretmenlerinin desteği ile Dostoyevski’nin “Suç ve Ceza” romanının final sahnesindeki Raskolnikov’un repliğini canlandırarak çektiği film, jüri tarafından büyük ödüle layık görüldü.

Öğrencimiz Atakan Akın, kendisine ödül olarak verilen Vestel Tablet’ini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Uslu’nun elinden aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ve CNR Holding Fuarcılık CEO’su Hasan Cem Şenel’in açılış konuşmalarıyla başlayan ödül töreninde ulusal yarışmaya Instagram ve Twitter üzerinden yaklaşık 200 bin kişinin katıldığı belirtildi. Öğrencimiz Atakan Akın’ı ve Türkçe öğretmenlerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.