ELİF DAĞDEVİREN ÖĞRENCİLERİMİZİN SORULARINI YANITLADI!

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinin organize ettiği “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Seminerleri” kapsamında Ataşehir 1 kampüsü liderlik akademisi öğrencileri başarılı televizyon yapımcısı ve gazeteci Elif Dağdeviren’i online gerçekleştirdikleri seminer organizasyonunda ağırladı.

ETİKETLER : t-mba eğitim modeli , online seminer , elif dağdeviren , kadınlar günü semineri , 8 mart
Başarılı gazeteci, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Amerika’da ekonomi, sosyoloji ve dil eğitimi alarak kendini sürekli geliştirmeyi hedeflemiştir. Ardından New Jersey eyaletinde Rutgers University’de ‘American Sociology and Languages’ kursunu ve New York Baruch College’da ‘Bussiness of Music’ kursunu tamamlayarak gençlere ilham veren, sürekli gelişimi ve öğrenimi hayat felsefesi edinmiş bir kariyere sahiptir.

Günümüze kadar gazetecilik üzerine ulusal ve uluslararası bir çok ödül kazanan ünlü isim eğitim seminerlerine oldukça önem vermektedir. Öğrencilerimizin davetini kırmayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde onlarla bir araya gelen başarılı gazeteci, öğrencilerimizin sorularını yanıtlarken öncelikle yaşamdan haz almanın önemine değindi. “Tarihte yaşanan acılar, savaşlar, başarılar, mutluluklar hep aynı ve bunları deneyimleyenler bunlarla başa çıkanlar büyüklerimiz. Bu sebeple bu duygusal deneyimi onlardan dinlemeyiz, büyüklerimizin tecrübelerine kulak vermeliyiz” mesajı ile öğrencilerimize odağınız her zaman duygu olsun dedi. Adrenali en yüksek maceranın hayat olduğunu belirten Dağdeviren, her anın kıymetini bilerek yaşamak ve güçlü olmak gerek diyerek “ Hayatta tanıdığım en güçlü kadın benim. Bu gücümün nedeni sizin yaşlarınızda kendime yaptığım yatırımdı.” sözleri ile gençlerimize ilham verdi. "Dil öğrenmenin ve sürekli okumanın kendinize yapacağınız en iyi yatırım olduğunu aklınızdan çıkarmayın" diyerek kendi deneyimlerinden verdiği örnekler ile sürekli kitap okumanın önemine değindi.

Keyifli ve öğreti niteliğinde geçen bu anlamlı seminer için kendisine teşekkür ediyoruz.