ELT PARENTS İÇİN BURSA ÖZLÜCE KAMPÜSÜNDEYDİK

Çocuğumun İngilizce eğitiminde ben de varım!" diyen velilerimiz ELT Parents BURSA seminerinde buluştu.

ETİKETLER : Elt Parents , seminer , ingilizce eğitimi , ortaokul ELT , Bursa , veli

Çocuğumun İngilizce eğitiminde ben de varım!" diyen Bursa Kampüsleri velilerimiz çocuklarının İngilizce eğitimi sürecini tanımak ve bu aşamalara dahil olabilmek adına ev ortamlarında fark yaratacak aktivite önerilerinin paylaşıldığı, alanında uzman eğitmenler ile 10 Ocak 2015 Cumartesi günü  ELT Parents Bursa seminerinde buluştu.

Seminerin birinci oturumunda Ecehan Akbaba Ortaokul yaş grubunda dil edinim süreci” konu başlığıyla velilerimizle her çocuk farklı öğrenir; o yüzden öğrenim bireyseldir felsefesini  paylaştı ve veli-öğrenci-okul üçgeninin yürütülmesinde etkin rol almanın yolları hakkında konuştu.

Seminerin ikinci oturumunda Özge Karaoğlu Ergen “Evde yabancı dil edinimini destekleyecek etkinlikler” konu başlığı ile çocuklarımızın yabancı dil edinimlerini pekiştirmek, okulda öğrenilenlere destek olmak ve yabancı dili günlük yaşantımıza entegre etmek için; ne tür etkinlikler ve aktiviteler gerçekleştirebiliriz sorularının cevaplarını velilerimizle paylaştı.

Seminerin üçüncü oturumunda Devrim Özdemir "Dil öğreniminde dijital yol haritası" konu başlığıyla tüm velilerimize ,çocuklarına dijital dünyada nasıl yön verecekleri ve onlara nasıl yardımcı olup geliştirebileceklerine dair ipuçları ve fikirler uygulamalı olarak gösterdi. Devrim Özdemir dil öğrenmede teknolojinin faydaları ve çocukların dil düzeyini çabuk ve çok hızlı geliştireceğine dair bilgiler iletilirken bu süreçte velilerin rolü ne olmalıdır sorularına cevap verdi.

ELT Parents Bursa Seminerimize katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz...