"ENGELLERİ KALDIRMAK SİZİN ELİNİZDE" PROJESİNE DESTEK SÜRÜYOR

Doğa Okulu Ortaokul meclislerinin “ Engelleri Kaldırmak Sizin Elinizde” Sloganıyla yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi farklı etkinlikler ve ünlülerin destekleriyle sürüyor.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , Doğa Okulu sosyal sorumluluk projesi , engelleri kaldırmak sizin elinizde , gülhan'ın galaksi rehberi , proje , engellilere destek

Bu kapsamda “Gülhan’ın Galaksi Rehberi" adlı seyahat ve kültür programının yönetmeni ve sunucusu Gülhan ŞEN, Yakacık Doğa Okulu Kampüsü’nü ziyaret ederek projeye destek verdi. Öğrencilerimizden Melda ABAYLI’nın organizasyonu ve davetiyle okula gelen Gülhan ŞEN öğrencilerle samimi bir söyleşi yaparak onların sorularını yanıtladı ve ilerde bu alanda çalışmak isteyen öğrencilere tavsiyelerde bulundu.