ENGELSİZ YAŞAM FORUMU'YLA ENGELLERİ AŞIYORUZ…

Engelli olmak hayattan kopmak değildir. Aslında en büyük engel empati yoksunluğudur.

ETİKETLER : engelsiz yaşam forumu , engelli , forum , doğa ve gelecek kulübü , biyoloji

Bu sloganlarla yola çıkan Doğa Okulları Biyoloji Bölümü Doğa ve Gelecek Kulübü Öğrencileri olarak, Engelsiz Yaşam Forumu etkinliği ile toplumda bu bilinci oluşturmayı amaçlıyoruz. Unutmayalım ki hepimiz engelli olma adayıyız!

Akademik başarının yanında çevre ve topluma duyarlı öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen Doğa Okulları, bu yıl da engelli vatandaşlarımızın yaşamına dikkat çekmek amacı ile Engelsiz Yaşam Forumu’nu organize ediyor. Engelsiz bir yaşamı paylaşabilmek için sizleri de Engelsiz Yaşam Forumu’na davet ediyoruz.