ERYAMAN BİLİM OKULU'NDA “BACK TO THE 80’S”

Eryaman Bilim Okulu t-MBA öğrencilerinin, t-MBA dersi kapsamında organize ettiği kış şenliğinde bu yılın konsepti “80’ler” olarak belirlendi.

ETİKETLER : t-MBA , kış şenliği , öğrenci , veli , parti , Nuri SAĞALTICI , Şair Vedat FİDANBOY , Dry Brush , İsmet ÇABUK , Adem GÜMÜŞKAYA , kış masalı , şiir , resim , dart , masa tenis

t-MBA öğrencileri, giydikleri dönem kıyafetleriyle 1980 dönemi modasını canlandırdılar. Organizasyonun tüm detayları ile ilgilenen t-MBA öğrencileri 1980 döneminin en beğenilen şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşadı. t-MBA öğrenci ve velilerinin katkılarıyla, kurulan standlarda yardım amaçlı satışlar yapıldı. Bubble show, öğrencilerin hazırladığı danslar, illüzyon, tiyatro, judo gösterisinin de yer aldığı şenlikte öğrenciler ve veliler sevilen şarkıları seslendirdiler.

Bir çok saha oyunlarının yer aldığı ‘’80’S’’ Partisi, masa tenisi, dart turnuvasıyla çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Şenlikte Yazar Nuri Sağaltıcı ve Şair Vedat Fidanboy birbirinden güzel şiirleri seslendirdi ve kitaplarını imzalandı. Dry Brush Tekniğiyle ülkemizde resim yapan tek ressam olan Ressam İsmet Çabuk fırçasıyla sanat severleri büyüledi. “Kış Masalı” şarkısıyla herkesin sevgisini ve beğenisini kazanan Adem Gümüşyaka’nın sahne aldığı şenlikte öğrenciler hep birlikte sevilen şarkılarla eğlendiler.

Organizasyonun en ince detayları ile ilgilenen t-MBA öğrencileri başarılı yönetim ile katılımcılardan olumlu tepkiler aldılar.