ERYAMAN KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİ "GELECEĞİN CEO'LARI, KİŞİSEL GELİŞİM, LİDERLİK ve KARİYER ZİRVESİ"NDE

Ankara Eryaman Bilim Kampüsü lise öğrencileri 26 Mart'ta düzenlenen Geleceğin CEO'ları Kişisel Gelişim Liderlik ve Kariyer Zirvesi'nde önemli isimlerle bir araya geldi.

ETİKETLER : t-mba öğrenci meclisleri , mehmet aufi geleceğin ceo'ları , kariyer eğitimi , lise eğitimi , mehmet auf , erdem tolon , semih saygıner , devrim aksu

t-MBA eğitimiyle geleceğe hazırlanan lise öğrencilerimiz kişisel gelişimlerine ve kariyer hedeflerine yön veren organizasyonlarda da yer alıyor. Ankara Eryaman Bilim Kampüsü Anadolu Lisesi öğrencileri, 26 Mart'ta Ankara MEB Şura Salonu'nda 3.sü düzenlenen Geleceğin CEO'ları-Kişisel Gelişim Liderlik ve Kariyer Zirvesi'nde alanında uzman isimlerle buluştu. Dünya bilardo şampiyonumuz Semih Saygıner, davranış bilimleri uzmanı, senarist, oyuncu ve yazar Mehmet Auf, Nielsen Genel Müdürü, girişimci lider Erdem Tolon, IdeaCoaching Kurucu Ortağı Devrim Aksu, kariyer.net satış sorumlusu Didem Arıkan'ın katıldığı etkinlikte öğrencilerimiz; liderlik, kariyer, iletişim, iyi bir cv nasıl hazırlanır?, kendini icat etme ve her şeye rağmen başarılı olma konularında eğitim aldılar. Geleceğin genç lider adayları öğrencilerimiz ayrıca bu isimlerle bire bir görüşerek kariyer hedeflerini anlattılar.