ERYAMAN KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZ YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE YARDIM ELİ UZATTI

Doğa Okulları Ankara Eryaman Kampüsü Lise öğrencileri uzun zamandır hazırlandıkları sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , ailelere yardım , doğa eryaman kampüsü , yardım projesi

Eryaman Kampüsü lise meclis öğrencileri bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Öğrenciler Eryaman ve çevre bölgelerdeki maddi durumu bulunmayan ailelere kıyafet ve gıda yardımında bulundu. Belediyenin de yardımıyla tespit ettikleri ailelerin adreslerine teker teker giderek kendi elleriyle hazırladıkları yardım kolilerini teslim ettiler. Öğrencilerimiz yardımlara devam edeceklerini ve desteklerini sürdüreceklerini belirtti.Öğrencilerimizi duyarlılığından dolayı kutluyor ve teşekkür ediyoruz.