EUROPEAN BUSINESS AWARDS İÇİN OYLAMA ZAMANI!

ETİKETLER : en başarılı şirketler , avrupa iş ödülleri , european business awards , national public champion , başarı , kurumsal başarı , ödül , innovation award

2014-2015 “The UKTI award for Innovation” dalında National Champion seçilen Doğa Koleji, şimdi Türkiye’deki rakipleriyle yarışıyor. Türkiye birincisi (National Public Champion) olarak gruptan çıkmayı ve Avrupa’daki ülke birincileriyle yarışmayı hedefleyen Doğa Okulu geçen sene de "Customer Focus" kategorisinde Avrupa'daki rakipleriyle yarışmış, Ruban d’Honour ve National Public Champion ödülleriyle ülkemizi başarıyla temsil etmişti.

Europen Business'ın Doğa Okulu yorumunu okumak için tıklayınız...

OYLARINIZLA DESTEK VERMEK İÇİN:

Aşağıdaki oylama linkini tıklayınız. Açılan sayfada  e-mail adresinizi yazdıktan sonra VOTE tuşuyla oylamaya katılabiliyorsunuz. Daha sonra e-mailinize gelen linkle yarışma sayfasına yönlendirileceksiniz. Böylece oyunuzu kullanmış olacaksınız. (Mail’inize gelen şifreyi girmeniz gerekebilir.)

OYLAMA İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

EUROPEAN BUSINESS AWARDS İÇİN OYLAMA ZAMANI!