FİLENİN İLK SULTANLARI DÜNYA KADINLAR GÜNÜ SEMİNERİNDE

Çekmeköy Kampüsü Liderlik Akademisi öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında milli takım oyuncularımızdan Özlem Özçelik, Burcu Hakyemez Dal, Deniz Hakyemez ve Elif Ağca’yı kampüslerinde ağırladı.

2003 yılında düzenlenen voleybol Avrupa Şampiyonasında gösterdiği başarısıyla bizi gururlandıran milli takım oyuncularımız, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde öğrencilerimiz ile bir araya geldiler. Seminerde sadece fiziksel sağlık açısından değil, aynı zamanda toplumda pozitif değişim yaratma potansiyeli açısından da önemli olduğunu vurgulayan milli voleybolcularımız kadının gücüne ve başarabildiklerine dikkat çekti.

Ülkemizde ve dünyada kadınların karşılaştıkları tüm zorlukların üstünden nasıl gelebileceklerini örneklerle anlatarak öğrencilerimize bu anlamlı günde rol model oldular. Değerli katılımları için kıymetli konuklarımıza teşekkür ediyoruz.