FİZİK OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Doğa Kolej Fizik Olimpiyatları'nın ilk etabı 9 Kasım tarihinde saat 16.20-17.20 saatleri arasında gerçekleşecek.

Doğa Kolej Fizik Olimpiyatları lise öğrencilerimizin fizik bilimine karşı ilgilerini artırmayı, akademik alt yapılarını güçlendirmeyi ve onları bu alanda çalışmalar yapmaya özendirmeyi hedefliyor. Tüm lise fizik müfredatını kapsayan Fizik Olimpiyatları'nın ilk etabı 9 Kasım 2022 tarihinde saat 16.20-17.20 saatleri arasında uygulanacak. Birinci etap sınavları sonucunda her okuldan ilk üç sıralamasına giren öğrencilerimiz ikinci etap sınavına girmeye hak kazanacaklar.

İlk etap sınavını başarı ile geçen öğrenciler, ikinci etap sınavına alanında uzman fizik öğretmenlerimiz tarafından hazırlanacaklar. Tüm lise öğrencilerimize başarılar dileriz.