FIZY 22. LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZ OYLARINIZI BEKLİYOR!

22.si düzenlenen ve Türkiye’nin tek ve en büyük gençlik organizasyonu “Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması”nda yarı finalde yarışan öğrencilerimiz oylarınızı bekliyor.

ETİKETLER : fizy müzik yarışması , müzik eğitimi , liseler arası müzik yarışması

Her yıl, yüzlerce genç müzisyen sahne aldığı, gruplar sergiledikleri performanslarla müzik dünyasındaki ilk önemli adımlarını attıkları Fizy Liselerarası Müzik Yarışması'na yine farklı kampüslerimizi temsi eden lise müzik gruplarımız organizasyondaki yerini aldı. Halk oylamasına açılan yarışmada öğrencilerimiz için Fizy uygulamasından vereceğiniz oylar ile 1. olan grup jüri değerlendirmesine bakılmaksızın İstanbul'da gerçekleşecek büyük finallerde yarışmaya hak kazanacak.

Öğrencilerimizin performanslarını izlemek ve oy vermek için kampüs isimlerine tıklayınız...

Acıbadem Bilim Kampüsü
Tekirdağ Kampüsü