Haber ve Etkinlikler

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUZ

10 Kasım günü saat 09.05’te hayat durdu. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetimi ve çalışanları, öğrenciler ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 83. yıl dönümünde törenle andı.


İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin tüm kampüslerinde, 10 Kasım saat 09.05’te, Atatürk’ü Anma programları yapıldı. Öğrenciler, okul bahçesinde başlayan anma töreninde, 2 dakikalık saygı duruşunun ardından şiirler okuyarak, Atatürk’ü saygı ve sevgiyle andı. Atatürk büstüne çelenk ve çiçekler bırakan öğrenciler Atamıza olan saygı, özlem ve minneti bir kez daha gösterdi.

 
 
İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Serhat Özeren, "10 Kasım 1938’de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, hayata gözlerini yumdu. O, idealleriyle, düşünceleriyle ve bize kazandırdıkları ile 83 yıldır aramızda... Bugün öğrencilerimizle birlikte 10 Kasım törenlerine katıldık. Atatürk’ün ilkeleri ve inkılâpları ışığında; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin varlığı için çok çalışacağımıza söz verdik. Bir kez daha İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ailesi olarak Atamızı saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz” dedi.

 
 
 
 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL