GEF’DE DÜNYA BİRİNCİLİĞİ İKİNCİ KEZ DOĞA OKULLARI'NIN!

Global Education Festival’da kısa film kategorisinde Dünya Birinciliği ikinci kez Doğa Okulları'nın.

ETİKETLER : GEF , dünya birinciliği , kısa film , festival , başarı , oyunculuk , senaryo , yaratıcılık

Doğa Okulları Ortaokul Türkçe Bölümü olarak İtalya’nın Sanremo şehrinde bu yıl 17’ncisi düzenlenen GEF Kısa film Festivali’ne 7 Doğa kampüsümüzle katıldık. Öğrencilerimizin oyunculuk, senaryo ve yaratıcılık yeteneklerini ön plana çıkaran bu festivale çeşitli ülkelerden elliyi aşkın okul katıldı. Festival öncesinde ve sonrasında öğrencilerimiz İtalya ve Fransa’nın çeşitli şehirlerini gezerek hem eğlendiler hem de örnek davranış ve başarılarıyla kampüslerimizi temsil ettiler.

Gezimizde Fransa’nın Cannes, Monte Carlo (Monaco), Nice şehirlerini gezerken tarihi bilgiler edindik, eğlenceli vakit geçirdik. Birçok ülkenin katılımıyla gerçekleşen yarışmada ülkemizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil ederken bir kez daha festivalin kısa film kategorisinden dünya birincisi olarak çıkmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

GEF’İN AÇIKLADIĞI DERECELER:

Winner of the Silver Dolphin To the Group of DOGA SCHOOLS Turkey – “for the set of videos submitted to the competition“

Category B

Special mention

School Atasehir 2 Doga College (Turkey) with “Silent Scream of Rows”

2° classified

School Yakacik Doga School (Turkey) with “Whe are always with you”

1° classified