GELECEĞİMİZE YÖN VERDİK! DOĞA OKULLARI KARİYER GÜNLERİ

Lise öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamaları yapmalarına destek olmak amacıyla 18-19 Kasım tarihlerinde Acıbadem, 2-3 Aralık tarihlerinde Avcılar Bilim Kampüsü’nde gerçekleştirilen Doğa Kariyer Günleri öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

ETİKETLER : kariyer günleri , üniversite tanıtımları , doğa okulları kariyer günleri , doğa anadolu lisesi rehberlik , lise rehberlik , lisede kariyer

Doğa Okulları, öğrencilerin kariyer planlarını yaparken yollarına ışık tutacak büyük bir organizasyona imza attı. Doğa Okulları Kariyer Günleri'ne Anadolu Yakası kampüslerinden 869 öğrencimiz, Avrupa Yakası kampüslerimizden 1091 öğrencimiz etkinliğe katıldı.

Tüm Doğa Kampüsleri'nin katılım sağladığı bu büyük etkinlikte Türkiye'nin seçkin 22 üniversitesi katıldı. Üniversitelerin tanıtım uzmanları ise birlikte öğrencilerimizle önemli bilgiler paylaştı. Toplam 78 sunumun yapıldığı Doğa Kariyer Günleri’nde öğrencilerimiz 75 akademisyen ve 23 velimiz ile buluşarak meslek sahiplerinden ve üniversitelerde görev alan akademisyenlerden bire bir bilgi alıp sorularını sordular ve fikir alışverişinde bulundular.

Hem konferans programları, hem üniversite stantları hem de kariyer odaları ile gençlerin geleceklerini şekillendirmede büyük farkındalık yaratan bu büyük organizasyonu yine Doğa Okulları bir ilk olarak gerçekleştirmiş oldu. Kariyer hedeflerinin belirlenmesi, üniversite seçiminin öneminin vurgulanmasını amaç edinen organizasyon gelecek yıllarda da geliştirilerek devam edecek.