GELECEĞİN DİPLOMATLARI d'MUN JUNIOR'DA BULUŞUYOR!

Ortaokul İngilizce Bölümünün en diplomatik programı olan d’MUN Junior Konferansımızın 1.sini , 6-7-8 Aralık 2013 tarihlerinde Bursa’da gerçekleştiriyoruz. Üç gün sürecek olan konferans, Türkiye’nin dört bir yanından gelen Doğa Okulu Ortaokul öğrencilerini bir araya getiriyor.

ETİKETLER : d'MUN , konferans

SOES Eğitim Modeli ile öğrencilerimizi dünya vatandaşı olarak yetiştiriyoruz. İnsanlığın ve dünyadaki yaşamın sorunlarına karşı farkındalık düzeylerini artıran uygulamalara eğitim modelimizin içinde yer veriyoruz. Dünya meselelerine ve evrensel değerlere karşı farkındalık yaratan MUN konferansları, öğretim programımızın bir parçası olarak öğrencilerimize dünya vatandaşlığı yolunda önemli kazanımlar sunuyor. Son üç yıldır New York’ta düzenlenen UNA USA Middle Schools MUN Konferanslarına katılan ortaokul öğrencilerimizden aldığımız ilhamla, d’MUN Junior organizasyonunu Türkiye’de de geleneksel hale getirmek amacıyla düzenlediğimiz bu yılın ilk konferansını heyecanla bekliyoruz.