GELECEĞİN İNTERNET GİRİŞİMCİLERİ BURADA

Bayraktar& Partners kurucusu ve t-MBA öğretmeni Özgür Bayraktar başarılı bir internet girişimi çıkartmanın 6 kuralını anlatıyor.

ETİKETLER : internet girişimciliği , t-MBA , workshop , Özgür Bayraktar , bayraktar partners

Doğa Koleji öğrencileri erken yaşta edindikleri MBA kariyerlerine İnternet Girişimciliğini de ekliyor. Bayraktar& Partners kurucusu ve t-MBA öğretmeni Özgür Bayraktar 23 - 27 Şubat tarihleri arasında 5 farklı kampüste öğrencilerimizle bir araya gelerek internet girişimciliğinin altın kurallarını anlatacak.

Özgür Bayraktar Kimdir?

Özgür Bayraktar oyun şirketleri Zynga ve Peak Games’de yöneticilik yaptıktan sonra yatırım yönetimi yapan kendi şirketi Bayraktar & Partners’ı kurdu. Aynı zamanda Harvard Business Review, Forbes ve Webrazzi’de editörlük ve yazarlık yapan Özgür Bayraktar, Doğa Okulu öğrencileriyle bir araya gelerek İnternet Girişimciliği alanındaki deneyimlerini paylaşacak.

Geleceğin İnternet Girişimcileri Burada