Haber ve Etkinlikler

GELECEĞİN LİDERLERİ, İŞ DÜNYASININ LİDERLERİYLE BULUŞTU

Dünyanın en büyük amfi dersi olan Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini online olarak bir araya getirdi.


Doğa Koleji, bundan 15 yıl önce t-MBA Eğitim Modeli ile Türkiye’de bir ilke imza atarak MBA programını liseye taşıdı. Her sene Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda dünyanın en büyük amfi dersi olarak tanımlanan, iş ve akademi dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen t-MBA Zirvesi bu yıl 15. yaşını canlı yayında kutladı. Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi Bölüm Başkanı Betül Erok Şengel’in moderatörlüğünde gerçekleşen zirvede, akademi liderleri iş dünyasının duayen isimlerine sorularını yöneltti.

t-MBA Zirvesi’ne bu yıl Koton CEO’su DR. A. Bülent Sabuncu, LC Waikiki E Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yiş, Ericsson Türkiye Genel Müdürü Işıl Yalçın ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Stratejik Danışman Selen Kocabaş konuk oldu. 

Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman Zirve’nin açılış konuşmasında “Doğa Koleji, uzun yıllardır sahip olduğu değerler sistemi ile akademik ve sosyal başarısının ışığında hak edilmiş bir üne sahip çok kıymetli bir okul. Sizler de sadece Doğa Kolejine özgü bir eğitim modeli olan t-MBA ile farklı donanımlara sahip olarak yetişiyorsunuz. Aldığınız yabancı dil eğitimi, güçlü akademik kadroya sahip olmanız ve okulumuzun sizlere sunduğu sosyal etkinlikler ile geleceğe sağlam adımlarla ilerliyorsunuz.” dedi.

İş dünyasının duayen isimleri Tuzla Kampüsü Akademi Lideri Ada Horbay ve Acarkent Kampüsü Maya Gürel’in ülke gündemi, ekonomi, pazarlama, yeni dijital trendler, gelecek meslekler ve liderlik temalı sorularını büyük samimiyetle yanıtladı. Tüm Türkiye kampüslerimizin kampüslerinden bağlandıkları canlı yayında binlerce lise öğrencimiz yeni bir vizyon, farklı bakış açıları elde etti.
 
Zirvemize konuk olan iş dünyasının lider isimlerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL