Haber ve Etkinlikler

GELECEĞİN SU KAHRAMANI SLOGAN TASARIM YARIŞMASI

Şimdi harekete geçme zamanı… Geleceğin Su Kahramanı Slogan Tasarımlarını hazırla, susuz kalan topraklara can ol!

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , dünya su günü , 22 mart , afirkada su kuyusu , slogan tasarımı , tasarım yarışması
İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji 3, 4, 5 ve 6. sınıf öğrencileri "Geleceğin Su Kahramanları" olmak için yarışıyor. Kurulduğumuz günden itibaren düzenli olarak devam ettirdiğimiz kurumsal sosyal sorumluluk projelerimizin yanı sıra öğrencilerimiz de birbirinden farklı çalışmalara imza atıyorlar. Her yıl Dünya Su Günü projeleri ile suyun önemine dikkat çeken öğrencilerimiz, bu yıl yardım elini Afrika'ya uzatıyor. 

Ekoloji Bölümümüzün 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında düzenlediği Geleceğin Su Kahramanı Slogan Yarışması için başvurular başladı. Yarışmada seçilen en iyi tasarım Afrika’da açılacak su kuyuları için bir su damlası olacak.

Yarışma kapsamında öğrencilerimiz A3 boyutunda hazıladıkları görsel ve sloganları 22 Mart 2022 tarihine kadar kampüslerindeki ekoloji öğretmenlerine teslim edebilecekler. Tüm tasarımlar 22 Mart Dünya Su Günü'nde gerçekleşecek olan “Geleceğin Su Kahramanı Sensin Sergisi” kapsamında kampüslerimizde sergilenirken projeler arasından "En İyi 10 Tasarım" seçilerek öğrenci ve velilerimizin oylamasına sunulacak. Yarışma sonunda en çok beğenilen tasarım özel tişörtlerle Doğa Store mağazalarımızda satılacak ve elde edilen gelir Afrika’da açılacak su kuyuları yararına kullanılacak. 

Şimdi harekete geçme zamanı… Geleceğin Su Kahramanı Slogan Tasarımlarını hazırla, susuz kalan topraklara can ol!

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL