GELECEĞİN SU KAHRAMANLARI SLOGAN TASARIMLARI

22 Mart Dünya Su Günü kapsamında 3, 4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Geleceğin Su Kahramanı Slogan Tasarımları arasından en beğenilen tasarım belli oldu.

Doğa Koleji 3, 4, 5 ve 6. sınıf öğrencileri "Geleceğin Su Kahramanları" olmak için tasarladı. Kurulduğumuz günden itibaren düzenli olarak devam ettirdiğimiz kurumsal sosyal sorumluluk projelerimizin yanı sıra öğrencilerimiz de birbirinden farklı çalışmalara imza atıyorlar.

Her yıl Dünya Su Günü projeleri ile suyun önemine dikkat çeken öğrencilerimiz, bu yıl yardım elini Afrika'ya uzatıyor. 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında öğrencilerimiz tarafından tasarlanan 3580 tasarım içerisinde en beğenilen tasarım belli oldu. e-Doğa üzerinden düzenlenen oylamada en beğenilen tasarım, Söke Kampüsü öğrencilerimizden Zeynep Ada İslek’e ait tasarım oldu. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının ve sorumluluk duygusunun bir ömür sürmesini dileriz.

Geleceğin Su Kahramanı Slogan Tasarımları Sergisini incelemek için tıklayınız...