GELENEKSEL DOĞA OKULLARI AYAK TENİSİ TURNUVASI TAMAMLANDI

Her sene Doğa Okulu kampüsleri arasında gerçekleştirilen “Ayak Tenisi” müsabakalarında heyecanlı bir yıl daha geride kaldı.

ETİKETLER : Doğa Okulu ayak tenisi turnuvası , ayak tenisi , spor

Doğa Koleji olarak bu kez de İstanbul kampüsleri Ayak tenisi turnuvasında bir araya geldik. 22 kampüsümüzün katıldığı turnuvada altı ayrı grupta oynanan maçlar sonucunda gruplarını birinci ve ikinci sırada bitiren kampüslerimiz yarı final müsabakaları oynayarak, Anadolu ve Avrupa yakalarında gruplarının birincileri olarak Acıbadem Doğa Kampüsü'nde oynanan final müsabakalarına katılma hakkı kazandılar.

Yarı final müsabakalarının ardından Güneşli , Avcılar , Yakacık ve Ataşehir 1 kampüslerimiz Acıbadem Doğa Koleji’nde yapılan Ayak tenisi final müsabakalarına katılma hakkı kazandılar.

1.GRUP

CEVİZLİBAĞ

FLORYA

HALKALI

Final günü çekilen kuralarda Güneşli Kampüsü, Ataşehir’i 2-0, Avcılar Kampüsü ise Yakacık Kampüsü'nü baştan sona büyük çekişme içinde geçen maçın ardından 3-2 mağlup ederek finalde Güneşli Doğa Koleji’nin rakibi olmaya kazandı. Turnuvanın üçüncülük maçında Ataşehir Doğa Kampüsü, Yakacık Kampüsü'nü 2-0 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu. Final maçında karşı karşıya gelen Avrupa Yakası Kampüslerimizden Avcılar Doğa, Güneşli Doğa'yı 2- 0 mağlup ederek Doğa Anadolu Liseleri Arası Ayak Tenisi turnuvasını şampiyon olarak tamamladı.

Ayak Tenisi Turnuvası Sıralaması

1. Avcılar Doğa Koleji
2. Güneşli Doğa Koleji
3. Ataşehir-1 Doğa Koleji
4. Yakacık Doğa Koleji
Tüm sporcu öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.