GELİN GÜZEL BİR GELECEĞE İLK ADIMI BİRLİKTE ATALIM!

Doğa Koleji'nin sunduğu yaratıcı çözümler ve sınırsız olanaklarla tanışmanız için sizi 17 Mayıs'ta Beykoz Doğa Koleji'ne bekliyoruz...

ETİKETLER : tanıtım günü , beykoz doğa koleji , IB okulu , PYP eğitimi , ekoloji eğitimi , binicilik , çince

Gelin güzel bir geleceğe birlikte adım atalım! 17 Mayıs 2015 Pazar günü Beykoz Doğa Koleji'nde gerçekleşecek olan Doğa'yla Tanışma Günü'nde size özel tanıtım etkinliklerine davetlisiniz. Ekolojiden biniciliğe pek çok Doğa ayrıcalığını kapsayan programda ayrıca uluslararası eğitim organizasyonu olan IB-PYP Uluslararası Bakalorya - İlk Yıllar Eğitim Programı'na da yer verilecek.

Yer : Beykoz Doğa Okulu / Ulaşım bilgileri için tıklayınız
Tarih: 17 Mayıs 2015 Pazar
Saat: 13:00-16:00
LCV: 0216 320 52 00 (Katılım için yandaki telefon numarasından kayıt yaptırmanız gerekmektedir.)

Program

Yabancı Dil: İngilizce, Almanca, Çince, İspanyolca Dil Uygulamaları
Müzik: Ritim Atölyesi
Ekoloji: Organik Atölye
Görsel Sanatlar: Heykel ve Arkeoloji Uygulamaları
Spor: Binicilik
Temel Dersler: IB – PYP Uygulamaları
Rehberlik: TEOG Hazırlık Programı Uygulamaları

*Beykoz Doğa Koleji, IB yetkilendirme ziyareti sonucu Nisan 2014’te akredite edilmiş olup dünyadaki seçkin okulların arasına girmiştir.
**Beykoz Doğa Okulu anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim vermektedir.