GENÇ PİYANİSTİMİZ TUNA TÜNEY İSTANBUL DEVLET SENFONİ ORKESTRASI İLE SAHNEDE!

Öğrencimiz Tuna Tüney, "2016 Ulusal Genç Yetenekler Yarışması"nda 1.'lik ödülünü kazanarak İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'yla çalmaya layık görüldü!

ETİKETLER : piyanist , tuna tüney , istanbul devlet senfoni orkestrası , kurtköy doğa , müzik başarısı , sanat eğitimi , 20 mayıs gençlik konseri

GENÇ PİYANİSTİMİZ TUNA TÜNEY İZMİR DEVLET SENFONİ ORKESTRASI İLE SAHNEDE!Doğa öğrencilerinden henüz 7.sınıf öğrencisi olan Tuna Tüney, Güzin Gürel & Sedat Gürel Sanat ve Bilim Vakfı ve İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası işbirliği ile düzenlenen, "2016 Ulusal Genç Yetenekler Yarışması"nda, Türkiye geneli 25 yaşa kadar tüm müzik enstrümanlarına açık olarak yapılan seçmede, 1.'lik ödülünü kazandı. Öğrencimiz Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek "20 Mayıs Gençlik Konseri' nde İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile solist piyanist olarak çalmaya layık görüldü. Daha önce İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile sahneye çıkan öğrencimize bu büyük konserde başarılar dileriz.