GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, AYDIN, DENİZLİ ve KONYA BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

Doğa Koleji Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle ve beraberindeki heyet, Aydın, Denizli ve Konya'da basınla bir araya geldi ve bu illerde önde gelen isimlere, makamlarında ziyaretler gerçekleştirdi.

ETİKETLER : doğa koleji , ali rıza lüle , doğa koleji denizli , doğa koleji aydın

Aydın, Denizli ve Konya kampüslerimizi ziyaret eden Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, kampüs ziyaretlerinin yanı sıra bu illerde önde gelen isimlerle de buluştu.

Denizli’de İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u, İl Maarif Müfettişleri Başkanı Musa Dinç’i, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özevcimen’i; Aydın’da ise, Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu'nu, Aydın Efeler Kaymakamı İzzetin Sevgili’yi, Belediye Başkan Vekili Evrim Karaköse’yi makamında ziyaret etti.

Son olarak Konya'da iftar yemeğinde basın ile buluşan Lüle, Anadolu’daki ziyaretlerine devam edecek.

Genel müdürümüz ve beraberindeki Doğa Koleji heyeti gündüz ziyaretleri gerçekleştirirken, gün sonunda il basın mensupları ile iftarda buluştu. Lüle, basın mensuplarına tüm Anadolu’da bulunan okullarımız için şu açıklamayı yaptı:

“Kurumumuzun bilinen eğitim kalitesini, tüm Anadolu’daki çocuklarımıza taşıyan Aydın, Denizli ve Konya gibi tüm kampüslerimizde, anaokulundan itibaren yabancı dil öğrenmeye başlayan öğrencilerimiz, ilköğretim seviyesinde ikinci yabancı dilde de ustalaşmaya başlıyor.
Geniş sosyal alanları, kapalı ve açık spor salonları, yüzme havuzu, ekoloji bahçesi ile bir okuldan daha fazlasını sunan kampüslerimiz, modern eğitim tekniklerini kullanarak ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.
Anadolu’da kurumumuza olan  güven ve ilgi oldukça büyük. Akademik alandaki başarılarımız, Doğa’ya özgü geliştirdiğimiz eğitim modelleri, yabancı dil eğitim, Doğa’nın 3S’i (sanat, spor, sosyal faaliyet) ve elbette profesyonel eğitim kadromuz tercih edilme sebeplerimizin en başında gelmektedir”.