GENIUS BİLİM OLİMPİYATLARINDA DOĞA HARİKALARI

Kartal, Halkalı, Bursa Çekirge ve Kurtköy kampüslerimizden 11 öğrencimiz toplam 6 proje ile ABD'nin Newyork- Oswego kentinde düzenlenen GENIUS-2014 proje olimpiyatlarında Doğa Koleji'ni temsil ettiler.

ETİKETLER : genius bilim olimpiyatları , genius olypiad , güliz kaplan , biyoloji projesi

Pek çok Doğa Okulu kampüsünden öğrencilerimiz önderliğinde dünyanın saygın bilim olimpiyatlarından GENIUS Olmpiad'ta okulumuzu ve ülkemizi başarıyla temsil etti. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Asya Kadiç - Mustafa Özoruç
Ödül: Gümüş Madalya Dünya İkinciliği
Proje Adı: Hidrojen Ve Güneş Enerjisi İle Çalışan Gemi Tasarımı.
Kampüs: Kartal
Danışman: Harun Özdemir
Branş: Kimya

Didem Demir - Gözde Gökyokuş
Ödül : Gümüş Madalya Dünya İkincisi
Proje Adı:Plastik Su Şişelerinde Açığa Çıkan Bisfenolün Dropsens Altın Elektrotla Tayini
Kampüs: Kartal
Danışman: Harun Özdemir
Branş: Kimya

İncinur Tüfekçi - Koray Kumru
Ödül: Bronz Madalya Dünya Üçüncülüğü
Proje Adı: Biberiye Bitkisinin Mcf-7 Hücrelerinin Proliferasyonu Üzerindeki Etkisi
Kampüs: Halkalı
Danışman: Sinem Talan
Branş: Biyoloji

Asya Yagmur Gökmen
Ödül: Dünya Üçüncülüğü Bronz Madalya.
Proje Adı: Yuksek Lipaz Ve Laktaz Enzim Aktivitesi Gösteren Yeni Maya Türlerinin İzolasyonu ve Genetik Tanımlanması.
Kampüs: Bursa Çekirge Doğa
Danışman: Güliz Kaplan
Branş: Biyoloji

Deniz Zeynep Atay