GET READY FOR ENGLAND: İNGİLTERE PROGRAMI

Get Ready For England; İngiltere’de Pratik Dil Öğrenme Programı 14-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

ETİKETLER : ingilizce yurtdışı programı , ingilizce eğitimi , yurtdışı eğitim , ingiltere programı

İlkokul 3., 4. ve 5. sınıf öğrencilerimiz için İngilizce’nin bir ders değil, ihtiyaç olduğunu anlatan, yaşayarak öğrenmeyi sağlayan, gerçek dünyada pratik yapma imkanı sunan, özgüveni arttıran ve aynı zamanda bireyin kişisel gelişimini sosyal ve kültürel anlamda zenginleştiren bir yurtdışı programı hazırladık.

Kazanım alanları İngilizce, iletişim, eğitim, tarih, ekonomi, kişisel gelişim, coğrafya olan ve 14 - 20 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Get Ready For England: İngiltere’de Pratik Dil Öğrenme Programı'na başvurmak için www.majole.com adresini ziyaret edebilir, İngilizce öğretmenleriniz ile iletişime geçebilirsiniz.

Program detayı için tıklayınız...