Haber ve Etkinlikler

GİRESUN KAMPÜSÜ ANAOKULUMUZ AÇILIYOR

Giresun Kampüsü Anaokulumuz yeni binasında öğrencileriyle buluşmaya hazır! Anaokulu açılışı, Genel Müdürümüz Enis Eryaman, Giresun Kampüsü Kurucusu Aykut Gezmiş, yöneticiler, öğretmenler ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.


Eğitimde fark yaratan konseptleri ile 20 yıldır eğitimin Türkiye’deki lideri olan Doğa Kolejinin Giresun Kampüsünde yeni anaokulu açıldı. “Mutlu Çocuk Öğrenir” ilkesi ve “yaparak ve yaşayarak” öğrenme felsefesi ile öğrenciler yetiştiren Doğa Koleji, Can Eğitim Grubu çatısı altında Türkiye’nin tek uluslararası kurumsal akreditasyonuna sahip üniversitesi olan BİLGİ’nin yüksek nitelikli akademik sisteminin bir parçası olarak marka yolculuğuna devam ediyor.





Açılış konuşmasını gerçekleştiren Doğa Koleji Giresun Kampüsü Kurucusu Aykut Gezmiş, "Kampüsümüz dünya çapında iddialı bir nesil yetiştirme hedefiyle ilerlemektedir. Bu hedefimize her gün biraz daha yaklaştığımız güçlü bir eğitim kadrosu ve ekip ile yol alıyoruz. Mottomuz: ‘Buradan özgüveni yüksek dünya bireyleri yetişecek ve bu nesil dünyayı güzelleştirecek.’ Okul öncesinden liseye kadar Doğa konsepti ile modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz.1500 m2 alana sahip her yeri öğretici detaylarla dolu bir vizyon okulu yaptık. Bir insanın karakterinin neredeyse tamamı 0-6 yaş arasında oluşmaktadır. Bu nedenle anaokulu eğitimi, mutlu birey için çok önemlidir. Eğer mutlu ve başarılı bir nesil yetiştirmek istiyorsak anaokulu bu işin temel noktasıdır" diyerek yeni anaokulunun Doğa Ailesi’ne ve Giresun’a hayırlı olmasını diledi.





Açılış lansmanında yer alan  Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman, "2002 yılında kurulan, özgün eğitim modelleri, eğitime getirdiği yenilikçi bakış açısı ve akademik başarılarıyla kısa zamanda eğitimin Türkiye’deki lideri olan Doğa Koleji, ülkemize değer katmak için durmaksızın çalışmaya devam ediyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi ile daha da güçlenen yapımız ve eğitim anlayışımızla Giresunlu öğrencilerimizi buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Biz Doğa Koleji olarak yaratıcılığı ve yeniliği savunuyor, sunduğumuz yüksek standartlardaki eğitim ve hizmet kalitemizle öğrencilerimize, çalışanlarımıza ve ülkemize değer katmak için durmaksızın çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Giresun Kampüsü kurucusu Aykut Gezmiş Doğa Kolejinin Giresun’a önemli bir katma değer sağladığını belirterek Giresunlu öğrencilerin başarı rüzgârlarının Doğa’dan estiğini kaydetti.
 
Yöneticiler, lansman sonrası yeni anaokulunu gezerek öğretmenlerle bir araya geldi.



 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL