GİRİŞİMCİ KULÜBÜNDE İŞ DÜNYASININ BAŞARILI İSİMLERİ BİRARAYA GELDİ

Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde Avea ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Türk girişimcileri bir çatı altında toplamak hedefiyle kurulan Girişimci Kulübü üyeleri 11 Eylül’de bir araya geldi. Doğa Koleji’nin destek verdiği ve t-MBA öğrencileriyle katıldığı etkinlik Türk iş dünyasından pek çok başarılı ismi de konuk etti.

ETİKETLER : t-MBA , girişimci kulübü , ekonomist , capital , Rauf Ateş , Nevzat Aydın , Göktekin Dinçerler , öğrenci meclisleri

Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde Türk girişimcileri bir araya geldi. Türkiye’de girişimciliğe özendirme ve girişimciliği güçlendirme vizyonuyla hareket eden kulüp, girişimcilerin bu network üzerinden kendi vizyonlarını paylaşmalarına da olanak sağlıyor. Girişimci Kulübü aynı zamanda trendleri takip etmek ve yeni içerik yaratmak konularında da girişimcilere fayda sağlamayı amaçlıyor. t-MBA kapsamında genç girişimciler yaratmayı hedefleyen Doğa Okulu de Girişimci Kulübü’nü destekleyen kurumlar arasında yerini aldı.

Doğa Okulu liselerinde uygulanan ve benzersiz bir eğitim modeli olan t-MBA, öğrencileri hem iş hayatına hem de üniversiteye hazırlıyor. t-MBA ile öğrencilerin hayata “İşletme” perspektifinden bakmasını sağlayan Doğa Koleji, öğrencilerinin de genç girişimciler olarak eğitim almasına olanak sağlıyor.

Ritz Carlton’da gerçekleşen toplantıda Capital ve Ekonomist dergilerinin Yayın Direktörü M. Rauf Ateş, Girişimci Kulübü Başkanı Nevzat Aydın, Doğa Okulu Yönetim Kurulu Üyesi Göktekin Dinçerler ve Avea Ceo’su Erkan Akdemir açılış konuşmalarını gerçekleştirecek. Toplantıya pek çok başarılı iş adamının yanı sıra Doğa Okulu de t-MBA öğrencileriyle katılıyor. Göktekin Dinçerler yaptığı konuşmada “Doğa Okulu olarak bu yıl da sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Gelişen ve değişen teknolojiyle birlikte perakende sektöründe de pek çok dönüşümler yaşanmakta. Bu dönüşümlerin sonucunda şüphesiz ortaya çıkan en büyük farklılıklardan biri büyük ölçüde teknoloji aracılığıyla sağlanan bireysel hizmet oldu. Doğa Okulu olarak gelişen teknolojiyi ve bire bir iletişimi eğitim perspektifimizin her noktasına adapte etmiş bir kurumuz. Bizim sizlerden tek farkımız bu sektörde yaptığımız yatırımın daha duygusal olması. Bugün burada geleceğin yatırımcıları olan t-MBA öğrencilerimizle birlikte bulunuyoruz. Biz lise hayatımızda öğrencilerimizle tanıştırdığımız t-MBA sistemiyle onları üniversite hayatından önce ticari bilgilerle tanıştırmış oluyoruz. Böylece Doğa Okulu öğrencileri ekosisteme hazır hale gelip global dünyanın lideri olmaya aday hale geliyorlar. Bu da bizim duygusal enerjiye yaptığımızın en önemli göstergelerinden biri. Biz onların daha lise sıralarındayken bu ortamla tanışmaları ve bizzat kendileri bu aktiviteleri deneyimlemeleri için gayret ediyoruz. Öğrencilerimizi alanlarında profesyonel ve başarılı yöneticilerle bir araya getirmekten ve onların da bu havayı solumalarından büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz.” dedi.