GÜLÜMSE ÇOCUK PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Gülümse Çocuk, Doğa Okulları Şanlıurfa Kampüsü Öğrencileri’nin Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde yatarak tedavi gören çocuklara moral amaçlı düzenlenen bir sosyal sorumluluk projesidir.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , proje , şanlıurfa kampüsü , gülümse çocuk , Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi , oyuncak

Şanlıurfa Kampüsü Öğrencileri hastaneye ziyarette bulunup başlangıçta hastanenin başhekimi ile röportaj yaptılar. Sonrasında hastalarla görüşüp yanlarında onlar için getirdikleri oyuncakları hediye ettiler. Proje kapsamında toplanılan her bir oyuncağın anlamı bir oyuncak olmaktan çok öte. Hepsinde küçük çocukların tanımadıkları kardeşlerinin bir an önce iyileşmeleri için taşıdıkları güzel umutlar var.