"GÜNEŞ DOSTUNUZ OLSUN" KONULU RESİM YARIŞMASI SONUÇLANDI

Eau Thermale Avéne Tarafından 9-11 yaş Doğa Okulu öğrencileri arasında 20 Mart-20 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenen “Güneş Dostunuz Olsun” konulu resim yarışması sonuçlandı.

ETİKETLER : Resim , yarışma , güneş , Alp Eren Küçükdoğan , Defne Beyazgül , Derin Süzener , Ece İdil Çetinkaya , Sepya Yonuk , Tuba Demir , Jale Şenkal

Resimlerin seçimi 25 Nisan’da Ataşehir Doğa Okulu Görsel Sanatlar Bölümü'nde yapıldı. Yarışmada derece alan öğrencilere ödülleri 06 Mayıs 2014 Salı günü İstanbul Divan Otel’inde düzenlenen basın toplantısında verildi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyesi Prof. Cevat Demir ile Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Devabil Kara ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Berna Karaçali’den oluşan jüri, yarışmaya katılan binlerce resim arasından dört öğrenciyi belirledi.

“Güneş Dostunuz Olsun” konulu resim yarışmasında 5000 yakın resim arasından jürinin belirlediği birinci, Ankara Oran Doğa Koleji’nden ilkokul 3.A Sınıfı öğrencisi Alp Eren Küçükdoğan oldu. İkinciliği, Ankara Oran Doğa Koleji’nden ilkokul 2. D Sınıfı öğrencisi Defne Beyazgül, üçüncülüğü Beykoz Doğa Okulu Öğrencisi Derin Süzener, jüri özel ödülünü, Ankara Oran Doğa Koleji’nden ilkokul 2.B Sınıfı öğrencisi Ece İdil Çetinkaya alırken, yarışmadaki iki mansiyon ödülünü yine Ankara Oran Doğa Koleji’nden ilkokul 2. C Sınıfı öğrencisi Sepya Yonuk ile 3.A Sınıfı öğrencisi Tuba Demir’in oldu. Divan otel fuayesinde dereceye giren ve mansiyon alan öğrencilerin resimleri sergilendi. Sergilenen resimler Jüri Başkanı Prof. Cevat Demir, Yrd. Doç. Dr. Devabil Kara, Yrd. Doç. Berna Karaçali ve Doğa Okulu Görsel Sanatlar Bölüm Başkanı Jale Şenkal tarafından basın mensupları ile değerlendirildi. Başarı oranı yüksek olan Ankara Oran Doğa Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni H.Elif Selçuk Öztürk öğrencileriyle gurur duymanın keyfini ve başarılarının temelinde titiz çalışmalar olduğunu söyledi.