GÜVENLİ İNTERNET, GÜVENLİ GELECEK!

Doğa Okulları Adana Kampüsü'nde Siber Suçu Önleme Büro Amirliği ve Doğa Bilgi Teknolojileri koordinasyonu ile öğrenci ve öğretmenlere güvenli internet kullanımı hakkında bilgi verildi.

ETİKETLER : güvenli internet , güvenli gelecek , adana kampüsü , siber suçlar , sanal ortam , osman kurt , bilgi teknolojileri

Adana Kampüsü'nde Siber Suçu Önleme Büro Amirliği'nde görevli Polis Memuru Osman Kurt tarafından çeşitli açılardan sosyal medya kullanımı ve beraberinde suç oluşturacak konulara değinildi. ’Güvenli İnternet, güvenli gelecek’ konulu seminerde öğrenci ve öğretmenlerin sanal ortamda bilmeden de olsa yaptıkları bazı suç teşkil edecek detaylar anlatıldı. Çeşitli video ve karikatürler ile renklendirilen seminer öğrenciler ile yapılan soru cevaplar kısmı ile sona erdi.