HADIMKÖY KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİ ŞEVKİ TAŞKIN'I AĞIRLADI

Doğa Koleji Hadımköy Kampüsü lise öğrencilerinin düzenlediği t-MBA Seminerlerine Golden Rose Türkiye Satış Müdürü Şevki Taşkın konuk oldu.

ETİKETLER : t-mba semineri , şevki taşkın , , hadımköy doğa , lise eğitimi , girişimcilik dersi , inovasyon dersi , mba , okul semineri , golden rose , şevki taşkın

Kozmetik sektörünün Türkiye’deki lider markalarından Golden Rose'un Türkiye Satış Müdürü Şevki Taşkın, Hadımköy kampüsü öğrencileriyle engin bilgilerini paylaştı. t-MBA seminerleri kapsamında Öğrenci Meclislerinin davetini kırmayan Taşkın, kendi kariyer geçmişi ve Golden Rose markasının gelişimi hakkında bilgiler verdi. t-MBA Eğitim Modeli ve Öğrenci Meclisi yapılanması hakkında öğrencilerin anlattıklarından çok etkilenen Şevki Taşkın öğrencilerimizin bu yıl gerçekleştireceği "Bu Kış Beni Sen Giydir" sosyal sorumluluk projesine de Golden Rose olarak sponsor olacaklarını belirtti.