HALKALI DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN YIL SONU KUTLAMASI

Doğa Okulu ile birlikte bir seneyi daha geride bırakırken ailelerimiz, öğretmenlerimiz, arkadaşlarımız ve yöneticilerimizle birlikte İstanbul’un tıpkı bizler gibi huzurlu sularında bir yat gezisi düzenledik.

ETİKETLER : öğrenci meclisleri , t-MBA , yat gezisi , İstanbul , ödül töreni

Geceye ilk önce sene boyunca yaptığımız çalışmaları ve etkinliği özetleyen duygulu bir video ile başladık. Ardından yıl boyunca okulumuza katmış olduğu değerlilerinden ötürü öğrenci meclisimizde bulunan tüm arkadaşlarımıza ve sporcularımıza plaketlerimiz tören eşliğinde teslim edildi. Arkadaşlarımız aldıkları ödülle çok mutlu olduklarını Doğa Koleji'nde öğrenci meclisinde ve spor takımında olmanın bir ayrıcalık ve farklılık olduğunu ifade ettiler. Tüm akşam boyunca müzik eşliğinde dans edip şarkılar söyleyerek 2013-2014 eğitim ve öğretim yılını hep birlikte uğurladık.