"HASTALIKTA SAĞLIKTA" SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ GERÇEKLEŞTİ...

"Hastalıkta Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Projesi" ortaokul meclisleri ve matematik kulüp öğrencilerinin ortak yürüttüğü bir çalışma.

ETİKETLER : ortaokul , öğrenci meclisleri , sosyal sorumluluk , proje , hastalıkta sağlıkta , çocuk servisi , pi günü , tıp bayramı

Çalışma kapsamında öğrencilerimiz 14 Mart haftasında 100’den fazla hastane ziyareti gerçekleştirdi. Hastanelerin başhekimleri ile görüşmeler yaptı. Sağlık personelleriyle röportajlar yaparak, tıp alanında çalışan binlerce kişinin tıp bayramını kutladı. Gerçekleştirdiği bu çalışma ile doktorluk mesleğini yakından tanıma fırsatı bulan öğrencilerimiz, bu mesleğin ne kadar önemli olduğunun farkında olduklarını gösterme fırsatı yakaladılar. Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlamanın yanı sıra, 14 Mart’ın matematik alanında Pi Günü olarak kutlandığı üzerine de vurgu yaptılar.