HAVACILIK EĞİTİM FUARI "IFTE 2014" İLE GELECEĞİNİZİN PUSULASINA SAHİP OLUN

İstanbul müthiş bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Havacılık eğitimlerinde Türkiye'nin evrensel standartlara ulaşmasına katkıda bulunmayı amaçlayan Türkiye'nin ilk ve tek Havacılık Eğitim Fuarı IFTE 2014 genç ve dinamik nüfusumuzla, havacılık eğitimlerinin kalbinin Türkiye'de atmasını sağlıyor.

ETİKETLER : havacılık eğitim fuarı , havacılık , fuar , IFTE

Gelecek kaygılarınızı bu fuarla sonlandırabilirsiniz

IFTE 2014'ü ziyaret ederek geleceğinizin pusulası olabilecek uçuş okullarıyla tanışma fırsatını yakalayın...Sadece Türkiye değil, Avrupa ve Amerika'daki havacılık okullarıyla da tanışma imkanı

· Eğitimin süresi, fiyatı ve eğitim detaylarını ilk ağızdan dinleme imkanı

. Sağlık kriterleri hakkında yetkili hastanelerden bilgi alma imkanı

· Bankalardan eğitim için alınabilecek finansal destek kriterlerini öğrenme imkanı

· Uçuş eğitiminde gerekli İngilizce seviyesi ve bu seviyeye ulaşmak için yapılması gerekenleri

· Üniversiteler deki havacılık bölümleri hakkında detaylı bilgi alma imkanı

· Pilotaj- kabin memurluğu- uçak teknisyenliği- sivil havacılık işletmeciliği gibi bölümler hakkında detaylı bilgi alma imkanı.

Yer : WOW CONVENTİON CENTER (Dünya Ticaret Merkezi)
Tarih : 17-18 Ekim
Saat : 10.00-19.00