HAVING FUN WITH THE AUTHOR OF MY ENGLISH BOOK!

Öğrencilerimiz “Meet the Author” projesinde dünyaca ünlü yazar Mario Herrera ile tanıştılar, İngilizce derslerini Mario Herrera ile yaptılar.

ETİKETLER : mario herrera , Meet the Author , İngilizce eğitimi , ingiliz yazarlar , yabancı dil eğitimi , acıbadem doğa koleji

Doğa Koleji İngilizce eğitimi programı kapsamında gerçekleştirilen “Meet the Author” –“Yazarla Tanışma” etkinlikleri başlığı altında 3 Mart Salı günü ilkokul öğrencilerimiz dünyaca ünlü yazar Mario Herrera ile tanıştılar, İngilizce derslerini Mario Herrera ile yaptılar.

Acıbadem Doğa Koleji öğrencileri, kendilerine “yaşayarak öğrenme” fırsatlarının maksimum seviyede sunulduğu özel tasarımlarla şekillendirilmiş öğrenme ortamlarında yurt dışında karşılaşabilecekleri durum ve deneyimler ile ilgili iletişim kurma becerilerini geliştirme yönünde çalışmalar yaparken dünyaca ünlü bir misafirleri vardı.

Yazar ile İngilizce dersi yapabilme fırsatı bulan öğrencilerimiz, bir saatlik İngilizce atölye çalışması boyunca Mario Herrera’ya sorular da yönelterek aktif katılım sağladılar.

Kullanmış oldukları İngilizce kitabının yazarıyla İngilizce dilinde pratik yaptılar, şarkılar söyleyip kelime oyunları oynadılar. Onlar için unutulmaz bir İngilizce saati oldu.

Öğrencilerimiz bir kez daha yabancı dil alanındaki yeterlilikleri ile konuğumuzu etkilediler. Öğrencilerimizle bu etkinlik için duyduğumuz heyecanı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyor, Mario Herrera’ya ve Pearson’a çok teşekkür ediyoruz.